E-bøger

Både Bogen om C# og Introduktion til webudvikling har indtil nu udelukkende været frigivet som trykte bøger og distribueret gennem det normale boghandlersystem. Det har fungeret fint i mange år, men behovet for digitale versioner af bøgerne er blevet større og større. Især uddannelsesinstutionerne har efterspurgt det en del, og det hul har jeg lukket midlertidigt ved at sælge rå PDF versioner men det er lidt en halv løsning. Det rigtige ville være at skabe EPUB versioner af bøgerne, men det tager en krig af tid at konvertere til EPUB og det har jeg ikke haft tid til.

Heldigvis har Polyteknisk Boghandel henvendt sig for at høre om jeg ikke vil have bøgerne med ind under deres Vital Source-system (som kan arbejde direkte med trykfiler) og det har vi indgået en aftale om. Så fra og med i morgen 7/3 kan bøgerne endelig købes som e-bøger. Du kan finde begge bøger her

https://www.polyteknisk.dk/cronberg

De kan naturligvis stadig købes som “rigtige” bøger hos alle boghandlere 😉